Annons
Nyheter

INTE ALLA HAR SLÄKT ATT UMGÅS MED

Nyheter • Publicerad 2 januari 2004

Hur var julen och nyårshelgen i år? Var det mycket stön och suckar för att vara tvungen att träffa släkten?

Stackars Er! Hos mig var det ensamt som vanligt, ingen släkt, inga morföräldrar för mitt barn som verkligen saknar det som hennes kamrater tar för självklart.

Annons

Tänk att ha en mor och far som var bjudna hem till oss, att sitta och umgås och prata med till sent på småtimmarna på julaftonskvällen?! Det som är en utopi för mig är en pina för andra. Nej, var rädda om era nära och kära, och uppskatta era möten. En dag är även de borta.

Jag vet att det sitter äldre människor ofta ensamma som saknar barn och barnbarn. Om jag bara visste var ni fanns så kanske vi hade kunnat finnas till för varandra! Varför är det så svårt att bry sig om varandra? Var hittar jag er som kanske saknar och behöver oss? Jag är inte gammal men så ensam, utan någon kär mor eller far. Snälla du som tycker släkten är jobbig, bry dig!

Varför?

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons