Annons
Nyheter

Kristianstad tar emot för många

Nyheter • Publicerad 31 augusti 2009

Läste om lille Hampus som var ensam svensk i sin klass på Gustav Hellströmskolan. Skickligt att så snabbt lösa problemet och få över honom till Parkskolan. Men, det är ju inte där problemet är. Utan att myndigheter inte följer de uppgjorda planerna.

Läste i Kristianstadsbladet för några veckor sedan att Kristianstad skulle ta emot cirka 100 flyktingar under en tolvmånadersperiod, men vi har redan tagit emot 500 stycken.

Annons

Vi har ju inte resurser att göra något vettigt för dessa. Det bildas kåkstäder som i Landskrona, Malmös Rosengård och här Gamlegården. Det måste vara fel.

Jag trodde i min enfald att flyktingar skulle integreras med oss svenskar och då acceptera vårt sätt att se på livet. Och följa våra regler.

Som det nu är så blir många allt mer invandringskritiska och partier som Sverigedemokraterna ökar oroväckande starkt. Det är hög tid för politiker att verkligen ta tag i detta.

Mårten
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons