Annons
Nyheter

Okänt s-ord

Nyheter • Publicerad 24 augusti 2009

Alliansen går nu ut ännu en gång och lovar skattesänkningar. Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) säger återigen att det är de som arbetar som ska ha skattesänkningar. Man ska locka unga till arbete. De ska veta att det lönar sig att arbeta, säger han.

Var finns de jobben Reinfeldt? Pensionärerna ska nu också tydligen få en en skattesänkning. Det är bra! Men det är först och främst de som arbetar som ska ha skattesänkningar. Pensionärer jobbar inte, säger han.

Reinfeldt, vet du inte om att den pension man har är baserad på inarbetad inkomst? Man ska nu fortsätta att låna pengar till dessa skattesänkningar. Allt för att de som redan har jobb och pengar ska ha mer. Reinfeldt tar aldrig ordet solidaritet i sin mun. Alliansen vet väl inte vad ordet betyder!

Anita Aagesen-Svärd (S)
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons