Annons
Nyheter

Rösta rätt 2010

Svensk Hypotekspension annonserar i våra tidningar under rubriken "Räcker pensionen inte riktigt till?". Man erbjuder den som är över 60 år att använda värdestegringen i huset eller bostadsrätten till att få en ny ekonomisk frihet, utan löpande räntebetalningar och utan tidsbegränsningar.
Nyheter • Publicerad 14 juli 2008
Räcker det? Arkiv: Scanpix
Räcker det? Arkiv: ScanpixFoto: 

Se där nu kan våra 800 000 pensionärer som lever på existensminium låna till att få upp sin pension. Är det inte helt katastrof när våra pensionärer ska tvingas låna mera pengar för att kunna leva en dräglig tillvaro? Politikerna borde skämmas i detta land. Man har rensat AP-fonderna och lånat ut dessa sista slantar. Vem ska betala tillbaka dessa? Jo alla vi skattebetalare i landet Sverige. Rösta rätt i valet 2010! Titta efter vilka partier som lovar höjda pensioner.

Elisabeth Rydén
Elisabeth
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons