Annons
Nyheter

TÅL MAN INTE BARN BÖR MAN FLYTTA TILL LANDET

Nyheter • Publicerad 29 januari 2004

Jag innerligt trött på vuxna på Näsby som är snabba på att hota och skälla på barn utan att de först tar redan på fakta.

Mina två söner har vid några tillfällen blivit påhoppade med både slag och fula ord, då de försvarat sig vilket varje normal människa gör.

Annons

Varje gång har vuxna blandat sig i (vilket i och för sig skulle vara bra om de varit rättvisa). Men så har det inte varit. Mina söner har fått skulden och blivit hotade med polis och så vidare. Det är också ganska vanligt att vuxna hotar barn som leker på gårdarna. Barn låter och hörs och jag tycker det är bättre att barnen spelar boll och leker inom synhåll för föräldrarna än att de hittar på rackartyg i lönndom.

Tål man inte barn som spelar boll eller leker kan man flytta till ett hus på landet utan grannar, så kan man reta sig på de vilda djuren i stället. Givetvis ska man säga åt barn som bär sig illa åt, men att till exempel spela boll tycker inte jag är något att reta sig på. Gör man det bör man söka hjälp för sin personlighet, antidepressiva medel "lyckopiller" finns.

Lotta Karlsson

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons