Annons

32-årig man åtalas för stöldserie

Hässleholm • Publicerad 20 januari 2004

HÄSSLEHOLM. Kammaråklagare Christofer Ramkvist väckte på tisdagen åtal mot en 32-årig man från Hässleholm för en serie stölder i Hässleholm, Vinslöv och Glimåkra strax före jul. Vid inbrotten kom den 32-årige mannen över datorutrustning, mätinstrument, kameror och kontorsutrustning till ett sammanlagt värde av 250000 kronor.

Den 32-årige mannen har erkänt samtliga stölder utan den som utfördes i Hyresgästföreningens lokaler i Hässleholm den 13 december, där det stals datorutrustning samt 3000 kronor i kontanter.

Annons

Han har erkänt inbrottet juldagen i Banverkets lokaler i Hässleholm där det stals bärbara datorer och mätutrustning till ett värde av 150000 kronor.

Annan dag jul gjorde 32-åringen tillsammans med andra ett inbrott i Göinge Eke Möblers lokaler i Glimåkra och stal gods för 70000 kronor.

32-åringen åtalas också för ett inbrott den 21 december i Lito Grafen i Vinslövs lokaler, där han stal en dator, kamera och några telefoner till ett värde av 30000 kronor.

Ewe Nilsson

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons