Annons

Chef utsedd för den nya förvaltningen

Veronica Öhrvik, närmast från Malmö stad, kommer att leda den nya arbetsmarknadsförvaltningen, som drar igång sin verksamhet den 1 juli.
Hässleholm • Publicerad 11 juni 2020 • Uppdaterad 14 juni 2020
Veronica Öhrvik tillträder som förvaltningschef i september.
Veronica Öhrvik tillträder som förvaltningschef i september.Foto: Privat

Kommunstyrelsens arbetsutskott beslutade under torsdagen att tillsätta Veronica Öhrvik som chef för den nya arbetsmarknadsförvaltningen. Veronica tillträder den 14 september. Ola Berg, verksamhetschef på Yrkeshögskolan Syd, går in som tillförordnad chef från 1 juli och tills att Veronica Öhrvik är på plats.

– Jag ser med spänning fram emot mitt nya uppdrag i arbetsmarknadsförvaltningen. Jag känner mig hedrad över denna möjlighet. Det är ett viktigt uppdrag jag tar mig an med stor respekt och ödmjukhet, säger Veronica Öhrvik.

Annons

Veronica Öhrvik kommer från ett uppdrag som enhetschef på arbetsmarknads- och socialförvaltningen i Malmö stad. Hon har tidigare erfarenhet av strategiska frågor kring arbetsmarknad och försörjningsstöd.

– Vi hälsar Veronica varmt välkommen till Hässleholm. Som en erfaren ledare med driv och tillit ser vi fram emot att hon ska leda vår nya förvaltning, säger kommundirektör Bengt-Arne Persson.

Arbetsmarknadsförvaltningen är en sammanslagning av verksamheterna på avdelningen arbetsmarknad och kompetensutveckling (på kommunledningsförvaltningen) samt ekonomiskt bistånd på socialförvaltningen. Förvaltningen träder i kraft den 1 juli.

Andreas LovénSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons