Annons

Fastighetsförmedlare belönades

Hässleholm • Publicerad 14 januari 2004
Belönade fasighetsförmedlare i Hässleholm. Från vänster Sara Cederholm, Janne Nilsson och Ursula Persson.BILD: LASSE OTTOSSON
Belönade fasighetsförmedlare i Hässleholm. Från vänster Sara Cederholm, Janne Nilsson och Ursula Persson.BILD: LASSE OTTOSSONFoto: 

Svensk Fastighetsförmedling i Hässleholm blev bäst i Sverige under december!

Varje månad utser Svensk Fastighetsförmedling månadens butik bland sina närmare 200 fristående bobutiker i landet. I december fick Hässleholm utmärkelsen för att man med bibehållen hög kvalitet satt nytt försäljningsrekord.

Annons

Priset består av en statyett av Smålandskonstnären Henry Gustafsson. Regionansvarige Tommy Lindh delade ut den till Janne Nilsson, ägare av butiken, Ursula Persson och Sara Cederholm.

– Trots att december är en kort månad med många helger och folk har fokus på jul och julklappar, en lågsäsongsmånad, satte vi rekord, säger Janne Nilsson.

– Dessutom stärker vi personalen. Under våren kommer Sara Cederholm, i dag administratör, att bli klar med sin mäklarutbildning och vi blir tre mäklare.

Janne Nilsson startade bobutiken i Hässleholm 2000. Verksamheten hade då legat nere sedan mitten av 90-talet. Dessutom har man en butik i Osby som Britta Aasvold förestår.

Jan-Tuve Truedsson

HÄSSLEHOLM
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons