Annons

Första huset under uppförande på "Gräddhyllan"

Hässleholm • Publicerad 27 januari 2004
Ett Örement Hus i ett och ett halvt plan när nu under uppförande på Ekbackaområdet i Hässleholm. Det är det första huset i det nya bostadsområdet. Bild: bOSSE NILSSON
Ett Örement Hus i ett och ett halvt plan när nu under uppförande på Ekbackaområdet i Hässleholm. Det är det första huset i det nya bostadsområdet. Bild: bOSSE NILSSONFoto: 

Det första huset på Ekbackaområdet, allmänt kallat för "Gräddhyllan" är nu under uppförande.

Området är avsett för lite mera exklusiva hus i ett exklusivt område. De hus som nu är under uppförande är ett en och en halvplans hus av modell Öremnet Hus.

Annons

– Vi har sålt två av de 16 tomterna i den första etappen. Dessutom är nio tomter bokade inom etapperna ett och två, berättar John-Åke Nilsson på kommunens exploateringsavdelning.

De första villorna kommer således att vara inflyttningsklara till sommaren i det natursköna Ekbackaområdet intill Almaån.

Tomterna kostar 350 kronor per kvadratmeter och då ingår också grundavgiften för vatten- och avloppskostnaden.

Ewe Nilsson

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons