Annons

Malmö Kammarkör gästar Hässleholm

En favoritkonsert i repris blir det när Malmö Kammarkör för 15: e året i rad ger en adventskonsert i Hässleholms kyrka lördagen den 7 december.
Hässleholm • Publicerad 5 december 2002

Varje år sedan Birgitta Roslund kom till Hässleholms kyrka som organist, har kyrkan lördagen före andra advent klockan 19, gästats av Malmö Kammarkör och dess ledare professor Dan-Olof Stenlund. En väl förankrad tradition och i år är det 15: e året i rad. Kyrkan brukar vara mycket välbesökt och för många innebär den här konserten början på julfirandet. Professor Stenlund är också av den åsikten att man inte bör ändra på ett vinnande koncept. Därför ser programmet likadant ut år efter år. Förre organisten i S:t Andreas kyrka i Malmö, Sven-Inge Frisk står för orgeltonerna i Hässleholms kyrka på lördag. Ewe Nilsson

HÄSSLEHOLM
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons