Annons

Man knivskuren och rånad

Den kraftigt blödande mannen kan ha gått igenom centrala Hässleholm en god stund. När han slutligen fick hjälp att kontakta polis visade det sig att han blivit rånad och knivskuren.
Hässleholm • Publicerad 1 augusti 2009

Mannen fick hjälp omkring 02.15, natten mot lördag, men rånet kan ha ägt rum allt från 00.30 och fram till dess. Han ska ha blivit av med mobiltelefon och plånbok.

– Han var berusad när det hände och det gick en stund innan han fick hjälp att kontakta oss, så han har inte riktigt kunnat redogöra för hur det har gått till, säger Magnus Johnsson, inre befäl på polisen i Kristianstad.

Annons

Mannen blev skuren i ansiktet och blödde kraftigt. Han ville ändå inte åka med ambulansen till sjukhuset. Istället sa mannen att han själv skulle ta en taxi till sjukhuset senare.

Polisen har i nuläget inga spår efter den eller de som rånat mannen, men har ändå hopp om att få in uppgifter om rånet.

– Det hände i centrala Hässleholm och därför är det mycket möjligt att någon har sett något, säger Magnus Johnsson.

Mikael Hallqvist
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons