Annons

Manlig gäst på kvinnofrukost

Hässleholm • Publicerad 31 januari 2004

VINSLÖV. Om humorns betydelse för vår hälsa kommer Kvinnofrukosten nästa lördag, den 7 februari, i Vinslöv att handla om. Det är den populäre föreläsaren Christer Glader som är talare denna tidiga morgon.

Det är dessutom första gången under de drygt sex åren som det finns en manlig föreläsare, och det är alltså läkaren från Tyringe. Kvinnofrukosten som hålls i Hedbergshuset startar klockan nio och håller på i två timmar. Då får man förutom frukost dessutom lyssna till en föreläsning.

Arrangörer är som vanligt Nätverksgruppen i samarbete med Vinslövs kyrka och Missionskyrkan i Vinslöv. Vill man komma måste man anmäla sig senast torsdag till Väntjänsten i Vinslöv eller pastorsexpeditionen. Ytterligare två frukostar är inplanerade i Hedbergshuset i vår, nämligen första lördagen i mars respektive april.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons