Annons

Misshandel av man och kvinna började på dansgolv

Ett bråk på ett dansgolv slutade med att en man och en kvinna i 20-årsåldern senare misshandlades på Vattugatan av ett gäng killar.
Hässleholm\nDe två utsatta 20-åringarna led av svullnader och smärtor efter helgens misshandel. Kvinnan fick utså slag och mannen fick både slag och sparkar riktade mot sig. Samtidigt uttalades verbala hot mot dem.\nBråket började med att några av de inblandade började putta på varandra på dansgolvet på ett nöjesställe. När det utsatta paret sedan lämnade stället efter klockan 02.00 natten till söndagen anslöt sig flera killar och började slå och hota dem.\nPolisen har ännu inte fått tag på några misstänkta för brottet men anmälningar om misshandel och olaga hot har upprättats. • Publicerad 5 november 2018
Foto: Johan Nilsson/TT

Åsa BorglinSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons