Annons

"Mord" på Tallbacken

Teatergruppen Rajm Tajm i Hässleholm har äntligen hittat en närliggande samarbetspartner i Skåne, för storsäljaren "Dramatiserad Mordgåta".
Hässleholm • Publicerad 31 augusti 2009
Rajm Tajm har varit framgångsrika, från vänster Roland Klasson, Annie Hultén, Johanna Johansson och Mikael Svenson. Bild: Tommy Svensson
Rajm Tajm har varit framgångsrika, från vänster Roland Klasson, Annie Hultén, Johanna Johansson och Mikael Svenson. Bild: Tommy SvenssonFoto: 

– Vi kommer att erbjuda detta både som en teambildning-aktivitet för konferenser och företag samt som en kul grej till privata sällskap, berättar Kim Wäisänen på Pensionat Tallbacken i Vittsjö.

– Allt börjar med en liten drink och ett spel på cirka två timmar och avslutas semed en middag, tillägger Bosse Andersen som är kock och driver pensionatet tillsammans med Kim Wäisänen.

Annons

För Rajm Tajm innebär detta en fullspäckad höst, berättar Roland Klasson.

– Förutom samarbetet med Tallbacken så har vi nio bokningar av mordgåtor på herrgården Ruders Egendom i utkanten av Tibro i Västergötland. Dessutom ska vi hinna med både visprogram och barnteater.

– Det blir en tuff och händelserik höst då Micke och Johanna medverkar i Cabaret i Hässleholm. Som tur är kan vi köra mordgåtorna på enbart två personer om vi vill, tillägger han.

Mikael Svensson konstaterar att det har gått väldigt bra för Rajm Tajm sedan starten hösten 2008. En sådan här chans till samarbete på hemmaplan kan vi ju bara inte missa, menar han.

– Tack vare att det har gått så bra som det har gjort har vi rätt så stora planer inför 2010, som bär oss upp till Värmland. Vi har även en del andra projekt på gång, men de avslöjar vi inte riktigt än, säger Annie Hultén hemlighetsfullt.

– Framtiden ser ljus ut, säger Johanna Johansson.

Jan-Tuve Truedsson 044-18 55 80
Jan-Tuve Truedsson
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons