Annons

Nu kan alla lära sig om solceller

Om man går i tankar om att installera solceller så finns nu möjlighet att förkovra sig.
Hässleholm • Publicerad 2 juni 2020
För den som vill installera solceller finns bidrag att söka. Information kring detta ges via en webbföreläsning under tisdagen.
För den som vill installera solceller finns bidrag att söka. Information kring detta ges via en webbföreläsning under tisdagen.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Det är kanske inte alltid helt enkelt att orientera sig kring teknik, bidrag och andra förutsättningar när man går i solcellstankar. Av den orsaken anordnas det nu en webb-baserad föreläsning om solceller av flera kommuner i nordöstra Skåne.

Föreläsningen anordnas av energi- och klimatrådgivare Caroline Wendel, kommunala rådgivaren i Hässleholm och Osby, samt Kajsa Aldman, kommunal rådgivare i Kristianstad och Bromölla.

Annons

Under föreläsningen får man bland annat veta vilka förutsättningar som huset bör ha och hur ekonomin kring en solcellsinstallering ser ut.

Föreläsningen kommer att ges vid två tillfällen tisdagen den 2 juni, klockan 10.00 och 17.00.

För att få tillgång till föreläsningen behöver man anmäla sig till caroline.wendel@hassleholm.se. En länk till föreläsningen, samt instruktioner kommer sen att skickas ut. Anmälan är inte bindande och föreläsningen är gratis.

För mer information kontakta:

Caroline Wendel, Energi- och klimatrådgivare
Tel 0451-26 83 29, caroline.wendel@hassleholm.se

Andreas LovénSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons