Annons

Omval hos Vinslövs gammaldansare

Hässleholm • Publicerad 27 januari 2004

VINSLÖV. Intresset för gammaldans har gått tillbaka, men vi ger inte upp. Det påpekar Karl-Erik Svensson som är ordförande i Vinslövs GDV-förening.

Gammaldansens Vänner har cirka 75 medlemmar i Vinslöv. För att ge medlemsrekryteringen en skjuts framåt har man för närvarande både nybörjar- och fortsättningskurs, med 30 deltagare i respektive.

Annons

I helgen höll man sitt årsmöte samt hade årsfest tillsammans med GDV i Hässleholm och Tyringe. Annars är det fredagsdanser vi har, dock inte med levande musik utan som disko, kommenterar Karl-Erik Svensson.

Ledamöter i styrelsen är Karl-Erik Svensson som ordförande, viceordförande Ingvar Hermansson, kassör Ingrid Svenson, vicekassör Margit Andersson, sekreterare Anneli Jönsson och vicesekreterare Lars-Olle Pettersson.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons