Annons

Sösdalarevyn flyttar till Vannaröds slott

Den femårsjubilerade lokalrevyn lämnar NTO-lokalen för Vannaröds slott, som har både större scen och större salong.
Hässleholm • Publicerad 31 augusti 2009
Sven Davidsson, Sösdalarevyns producent.
Sven Davidsson, Sösdalarevyns producent.Foto: 

– Vi chansar i år, säger Sösdalarevyns producent Sven Davidsson.

– Samtidigt är det vårt bidrag till firandet att det är 150 år sedan tåget kom till Sösdala. På Vannaröd får vi helt andra möjligheter. Det är inte bara slottet som kan erbjuda sidoaktiviteter med sin restaurang, och salongen som har plats för mer publik.

Annons

– Vi kan ha ensemblenummer vilket var omöjligt i vår gamla spellokal. Vi har dessutom utökat och är nu tolv aktörer i ensemblen.

Sven Davidsson berättar att biljetterna släpptes på söndagen, i samband med att slottsrestaurangen serverarde sin söndagsmiddag, säger han.

– Premiären blir den 30 oktober, premiärdagen är alltid fredagen i vecka 34. Sara Arambula är tillbaka som regissör och temat är skräck. På gamla slott brukar det alltid husera ett slottsspöke och dessutom spelar vi under Halloweenhelgen.

Jan-Tuve Truedsson 044-18 55 80
Jan-Tuve Truedsson
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons