Annons

Vinslövs SMU blir utan ordförande

Hässleholm • Publicerad 16 januari 2001

VINSLÖV. Efter sommaren kommer Vinslövs SMU-avdelning att sakna ordförande. Posten är vakant säger Mattias Mohlin som avgick vid helgens årsmöte, men jag har lovat stanna kvar ett halvår till.

På årsmötet omvaldes Magnus Clewemar till kassör och Karin Gustavsson som sekreterare. I ungdomsrådet ingår också Johan Larsson och Kerstin Davidsson, nyvalda efter Per-Olof Davidsson och Cecilia Rosengren; medan Anders Nilsson, Anna-Lena Bohman och Anna Persson var kvarstående.

På årsmötet diskuterades också behovet av en anställd ungdomsledare, men inga beslut togs. Cirka 150 barn och ungdomar deltar i verksamheterna. Störst är musiklekis där cirka 70 småbarn är med, men man har även söndagsskola, scouting, tonårsaktiviteter samt spelar innebandy.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons