Annons
Karlskrona

Man blev påkörd med flit av mc-förare

Föraren av en fyrhjulig motorcykel har anhållits, misstänkt för att ha kört på en man i 60-årsåldern med flit.
Enligt uppgifter från polisen släpades mannen med ett antal meter.
Karlskrona • Publicerad 1 november 2018 • Uppdaterad 2 november 2018
Foto: Johan Nilsson/TT

Enligt de uppgifter polisen har fått fram ska mc-föraren ha kört i hög hastighet genom bostadsområdet Marieberg på torsdagen.

Han kom då så nära en fotgängare, en man runt 60 år, att detta resultera i att mannen ropade några hårda ord mot föraren av fyrhjulingen.

Annons

Och då blev situationen hotfull.

Enligt polisen vände föraren och styrde rakt mot 60-åringen, träffade honom och han föll i gatan och släpades med några meter.

Trots den okontrollerade körningen slapp den äldre mannen undan med lindriga skador på händerna och kroppen. Både polis och ambulans larmades till platsen och mannen togs med till sjukhuset för observation

MC-föraren lämnade platsen men ett vittne hade hunnit ta bilder av både fordonet och händelsen i sin helhet. Detta ledde polisen på rätt spår och mannen greps redan samma kväll.

Under fredagen anhölls föraren, misstänkt för grov misshandel, grov olovlig körning och obehörigt avvikande från trafikolycksplats. Mannen släpptes senare under kvällen.

Simone HansenSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons