Annons

Äntligen tid för nära och kära

Kristianstad • Publicerad 24 december 2002
Per Hylén lämnar hemmet över julhelgen. – Jag åker till föräldrahemmet utanför Olofström i Blekinge och firar med familj och släktingar. Där vankas det julgran, julmat, Kalle Anka och gemenskap. – Det viktigaste är att umgås och äta god mat. Per har inte lagt ner så stor möda på att pynta lägenheten. – Jag har bara adventsljusstaken i fönstret. Den lyser upp i mörkret.
Per Hylén lämnar hemmet över julhelgen. – Jag åker till föräldrahemmet utanför Olofström i Blekinge och firar med familj och släktingar. Där vankas det julgran, julmat, Kalle Anka och gemenskap. – Det viktigaste är att umgås och äta god mat. Per har inte lagt ner så stor möda på att pynta lägenheten. – Jag har bara adventsljusstaken i fönstret. Den lyser upp i mörkret.Foto: 
SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons