Annons

Artmade intog torget

Det har blivit en tradition - skivaktuella Artmade på Stora Torg. På lördagskvällen klev den lokala popsensationen upp på scenen i klassisk svartvit klädsel. Och hemmapubliken tyckte om det - som vanligt.
Kristianstad • Publicerad 6 juli 2008
Bild: My Ericson
Bild: My EricsonFoto: 

Kristianstadsbandet Artmade är glödheta just nu.

+ I maj - final i den stora Myspace-tävlingen Tele2 Studio. + Förra helgen - bandet spelar in sin första video. + I augusti - ny platta, producerad av Ulf Lundell-gitarristen Janne Bark.

+ I lördags - den årliga spelningen på Kristianstadsdagarna. Som vanligt inför ett fullsatt Stora Torg. Med stor sannolikhet är Artmade Kristianstads mest populära band just nu. Om inte annat så fick man den känslan i lördags. De fyra bandmedlemmarna är profeter i sin hemstad och när sångaren Love Melander börjar sjunga, tjuter flickorna som vore det Lennon eller McCartney på 60-talet.Kanske är det dags för bandet att slå igenom på allvar, även utanför 044-området?

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons