Annons

Björklund ny åå-ordförande

Kristianstad • Publicerad 29 januari 2004

Anders Björklund tar över som ordförande i Åhuspartiet. Det beslutades vid partiets årsmöte i Palmérsalen i Föreningarnas Hus i Åhus på tisdagskvällen.

Åke Hultqvist lämnar ordförandeposten efter fyra år och Anders Björklund, som varit sekreterare under lika många år, tar över.

Annons

– För första gången finns en majoritet av kvinnor i partiets styrelse: fem kvinnor och fyra män, säger Åke Hultqvist. De senaste tre åren har könsfördelningen varit den motsatta.

Bosse Fransman, partiets representant i kommunfullmäktige, avtackades för sina insatser i och för partiet, arbetet i styrelsen och kommunala uppdrag.

Nya sekreteraren Barbro är en av två nya i styrelsen.

Åhuspartiets styrelse består av Anders Björklund, ordförande, Åke Hultqvist, vice ordförande, Barbro Barnestam, sekreterare, Raoul Edfeldt, kassör, Sofie Gerhartz, Clairy Persson, Helen Löndahl, Sture Hansson och Birgit Ax.

Karin Hallengren

Åhus
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons