Annons
Reportage

C4 Shopping fyller fem år

Fem år har gått sedan C4 Shopping slog upp dörrarna. Nu blir det kalas och ett jubileumsfirande i dagarna tre.
Publicerad 28 september 2023
Daniel Eklund och Emma Åkesson på C4 Shopping.
Daniel Eklund och Emma Åkesson på C4 Shopping.
C4 Shopping fyller fem år och firas med massor av erbjudanden från butikerna, uppträden och upplevelser på shoppingcentrumet.
C4 Shopping fyller fem år och firas med massor av erbjudanden från butikerna, uppträden och upplevelser på shoppingcentrumet.

Jubileumsfirande

Fredag 29/9

16.30 och 18.00 Musikquiz med Emil och Zara Sigfridsson

Lördag 30/9

12.00 och 14.00 Artisten Russ Reitter, The American Troubadour.

13.00 och 15.00 Barnshow med våra maskotar Dripp och Dropp

Söndag 1/10

12.00 och 14.00 Trollerishow med Douglas Nordenbelt

13.00 och 15.00 Barnshow med våra maskotar Dripp och Dropp

Hej Daniel Eklund och Emma Åkesson på C4 Shopping

Fem år har gått sedan C4 Shopping öppnade upp, hur skulle ni beskriva dessa år:

De har gått väldigt fort men så är det väl när man har kul på jobbet.

Annons

Vad är ni mest nöjda med under dessa fem år:

Det vi på C4 Shopping är mest nöjda med är att vi lyckats skapa en helt ny destination i regionen som medfört att vi haft drygt 16,5 miljoner besökare i centret så här långt.

Samtidigt är vi väldigt stolta över alla samarbeten vi haft under åren tillsammans med exempelvis Åhus Beach, Kristianstad kommun, Team Rynkeby, Hitta Ut, UF-mässan, ARB-skolan för att nämna några av våra samarbetspartners.

Kommentarer ni ofta får höra från besökare:

När kommer Systembolaget, när kommer Zara och vad rent och snyggt ni har det är nog topp tre på listan. Plus att det känns väldigt säkert och tryggt att röra sig inne på C4 Shopping, något som vi är väldigt stolta över.

Någon oviktig men rolig fakta:

Vår julbelysning som vi sätter upp varje är lika lång som Mount Everest är högt, det vill säga 8 848 meter och all belysning är självklart LED.

Hur vill ni att C4 Shopping ska ha utvecklats om 10 år:

Vi kommer fortsätta att utvecklas som mötesplats där vi erbjuder det kunderna efterfrågar samtidigt som vi förändrar och utökar utbudet beroende på trender med mera.

Exakt hur det kommer se ut 2033 är väl svårt att sia om just nu men att allt förändras i form av ny teknik och nya trender råder det inga tvivel om.

Annons

Så vem vet, vi kanske har parkeringsplatser på taket för personburna drönare så man kan flyga hit, induktiva parkeringsplatser så man slipper laddstolpar till bilar, robotar som serverar kaffe och liknande.

En sak är säker, allt förändras över tid och C4 Shopping kommer alltid fortsätta att förändras vad gäller utbud, service och butiksmix.

Vilka nyheter har C4 Shopping under hösten:

KappAhl, Newbie och Rituals flyttar alla till större lokaler hos oss. Newbie som tidigare varit en del i KappAhls lokaler får nu egen större butik i anslutning till KappAhls yta. Rituals mer än fördubblar sin yta och gör en premiumbutik vilket innebär en upplevelse utöver det vanliga. Hunkemöller är nykomling och kompletterar vårt utbud med en renodlad underklädesbutik. Det är mycket som händer på C4 Shopping under hösten och även nästa år då ett flertal hyresgäster önskar större butiker vilket är superkul.

Det kommer innebära att vi får möjlighet att förnya butiksmixen med nya varumärken och förhoppningsvis kommer det att attrahera ännu fler besökare.

Vad vill ni se mer av på C4 Shopping:

Det vi satsat mycket på och vill fortsätta satsa på är att vi sedan start arbetat för att minska miljöpåverkan och vara en hållbar mötesplats.

Därför har vi installerat solceller på taket, alla hyresgäster har enbart LED-belysning, vi källsorterar allt avfall, vi har Bi-kupor på taket där vi producerar vår egna honung, en hög grönytefaktor utomhus, laddstolpar för elbilar för att nämna några saker. Detta kommer vi såklart fortsätta jobba med framöver.

”får vi tänka stort så ser vi gärna att vi framöver kan överraska och erbjuda exempelvis isbana, utomhusbio, bilbingo och logdans.”
Daniel Eklund

Vi hoppas på att kunna ge våra besökare en helhetsupplevelse och inte bara en shoppingupplevelse och får vi tänka stort så ser vi gärna att vi framöver kan överraska och erbjuda exempelvis isbana, utomhusbio, bilbingo och logdans för att bara nämna några aktiviteter. Vi kommer också fortsätta att aktivera våra maskotar Dripp och Dropp som har blivit väldigt populära bland våra yngre besökare. På C4 Shopping ska det finnas något för alla.

Och nu är det dags för 5 års - jubileum, hur ska ni fira:

Annons

Vi vill välkomna alla till en fartfylld helg hos oss. Fredag den 29 september till söndag 1 oktober är det kalashelg med uppträden, aktiviteter och erbjudanden och detta vill man inte missa. Att komma till C4 Shopping ska vara en upplevelse och den här helgen har vi sett till att det är extra mycket av allt som artister, musikquiz, trollkarl, ansiktsmålning, pysselstationer, photo booth, utlottningar mellan varven och såklart många bra erbjudanden i våra butiker.

Drip och Dropp är barnens favoriter.
Drip och Dropp är barnens favoriter.

Emma Mogren står bakom Divinius advokatbyrå som har flyttat ut i flygeln på C4 Shopping.

Hunkemöller är en av höstens nykomlingar och är en renodlad underklädesbutik och utgör ett bra komplement till C4 Shoppings breda sortiment.
Hunkemöller är en av höstens nykomlingar och är en renodlad underklädesbutik och utgör ett bra komplement till C4 Shoppings breda sortiment.
Emma Mogren står bakom Divinius advokatbyrå som har flyttat ut i flygeln på C4 Shopping.
Emma Mogren står bakom Divinius advokatbyrå som har flyttat ut i flygeln på C4 Shopping.

Hej Emma Mogren på Advokatbyrån Divinius

Ni är nyetablerade ute på C4 Shopping, vad är det bästa med detta läge:

Först och främst tillgängligheten. Vi vet att det är ovanligt med en advokatbyrå i anslutning till ett shoppingcenter men ser att vi genom läget får en fantastisk marknadsföring genom alla människor som dagligen strömmar förbi för att ta sig in i centret. C4 shopping har blivit Kristianstads centrala samlingsplats. Det har nästan blivit som en egen stadsdel. Här finns shopping, livsmedelsbutiker, frisörer, vårdcentraler med mera. Samtidigt så tar centret inte ifrån stadskärnan sin charm och genuinitet. Det ena utesluter inte det andra utan de kompletterar varandra på ett bra sätt.

Vilka är ni på Advokatbyrån Divinius:

Vi är en mångsidig advokatbyrå som arbetar mycket med brottmål (både som försvarare och som målsägandebiträde) men vi tar oss även an uppdrag inom familjerätt, migration och tvångsvård. Under de senaste åren har vi dessutom utvecklat en gren inom affärsjuridiken och har en del företag, både mindre och riktigt stora företag, som klienter. Vi ser en stor fördel i att vara mångfasetterade då juridik inte enbart handlar om att kunna lagarna utan även att ha sakkunskap inom specifika områden. Genom vår bredd har vi skapat oss en enorm kunskapsbank.

Carina AdamsbergSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons