Annons

Carola tillbaka i Fame Factory

Kristianstad • Publicerad 25 januari 2004
Carola Szücs.
Carola Szücs.Foto: 

Kristianstad. Kristianstads Carola (Szücs) fick sin revansch i Fame Factorys lite speciella veckofinal i går kväll. Efter att i början av november förra året röstats ut ur fabriken i Skara kom Carola i gårdagens program totalt 32 poäng av juryn, och får tillsammans med Maja Gullstrand, Andreas Wistrand och Marcus Öhrn hoppa på kändisskolans vårtermin.

På TV3 har vi under den gångna veckan kunnat följa Carolas och de andras väg in i skolan. Med den egna låten "Walk a mile" – skriven tillsammans med Christian Müller – tog sig Carola först igenom skolans egen utgallring, och fick till sist även juryns godkännande.

Veckofinalen, som var inträdesbiljetten till skolan för nya och gamla elever, slutade med att nykomlingarna Anders Nystedt och Marcus Öhrn fick framföra sina så kallade skjortärmslåtar. 30-åriga Marcus Öhrn fick 55 procent av publikens röster.Eva Emmelin

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons