Annons
På lördag får Åhusbor en chans att komma med egna idéer till appen om det medeltida Åhus. Louice Bodin, verksamhetsledare på Platsorganisation Åhus, hoppas på många goda tankar.
Åhus • Publicerad 9 november 2018
Louice Bodin, verksamhetsledare på Platsorganisation Åhus.
Louice Bodin, verksamhetsledare på Platsorganisation Åhus.Foto: Bosse Nilsson

Vad händer på lördag?

– Det är ett allmänt informationsmöte för alla intresserade på Åhus Seaside klockan 10 om satsningen på en app och informationsskyltar om det medeltida Åhus. Man får gärna anmäla sig i förväg, så att vi kan ordna fika till alla.

Annons

Varför ordnar ni mötet?

– Ett Leaderprojekt innebär att man jobbar med många engagerade och involverade. Vi har en projektgrupp och en referensgrupp där S:ta Annas gille, Regionmuseet, kommunens kultur och fritid och turismgrupp ingår, samt en utvecklingsgrupp med handlare och krögare. Nu bjuder vi in allmänheten och företag för att lyssna på idéer.

Vad hoppas du att mötet ska ge?

– Det blir spännande att se vilka idéer som kommer fram. Det kan finnas personer som sitter på medeltida information, som vet saker om tekniken som vi inte har koll på eller har tips på medeltida souvenirer som kan intressera turister.

Ingela RutbergSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons