Annons

Förälder vill ha mer tid med puck och klubba

Kristianstad • Publicerad 7 januari 2004
Eddie Lundberg och Robin Olsson har använt lediga jullovsdagar till att åka skridskor. Robins mamma Carina Raasum tycker att det är synd att barnen inte kunnat använda puck och klubba i Kristianstad ishall. Bilder: Per Rosenqvist
Eddie Lundberg och Robin Olsson har använt lediga jullovsdagar till att åka skridskor. Robins mamma Carina Raasum tycker att det är synd att barnen inte kunnat använda puck och klubba i Kristianstad ishall. Bilder: Per RosenqvistFoto: 

Allmänhetens åktider i Kristianstad ishall är en populär aktivitet.

Carina Raasum från Tollarp brukar ta med sig sonen Robin Olsson och hans kompis Eddie Lundberg till hallen.

Annons

De har besökt ishallarna i Hässleholm och Sölvesborg under jullovet.

Carina Raasum utrycker dock besvikelse över att istiderna för åkning med puck och klubba uteblivit i Kristianstad ishall på grund av hur helgdagarna infallit.

– Det är många barn som fått nya klubbor i julklapp och som de inte kunnat använda.

–Jag tycker att tiderna kunde ha ändrats och att barnen kunde ha fått åka med puck och klubba varannan dag eller halva dagarna på jullovet, säger hon.

Jerker Hagman

KRISTIANSTAD
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons