Annons

Göran Montan inte överraskad

Kristianstad • Publicerad 16 januari 2001

Den moderata fullmäktigeledamoten Göran Montan, som hårt kritiserat Christer Ewe för bland annat passivitet i rollen som oppositionsledare, är inte förvånad över att moderaternas fullmäktigegrupp ställer sig bakom sin ledare.

Vid ett möte i söndags, extrainkallat med anledning av den senaste tidens öppna bråk inom partiet, uttalade ”en överväldigande majoritet” sitt stöd för Christer Ewe.

Annons

– Det var att förvänta sig, säger Göran Montan. M-gruppen är visserligen demokratiskt vald, men nomineringsprocessen styrdes av det ledande skiktet. Det är alltså bland sina egna Ewe haft sin förtroendeomröstning.

Montan tror dock inte att Christer Ewe har ett lika stort förtroende bland partiets medlemmar. Något som lär visa sig vid de olika föreningarnas årsmöten framöver.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons