Annons

Kvinna i 30-årsåldern våldtagen i Kristianstad

Kristianstad • Publicerad 25 januari 2004

En kvinna i 30-årsåldern från Kristianstadstrakten anmälde i helgen att hon har blivit våldtagen.

Två för henne okända män ska ha våldtagit henne i en lägenhet vid Hjalmar Söderbergsvägen på Österäng under natten till söndagen.

Annons

Vid sextiden på söndagsmorgonen påträffades kvinnan utanför den aktuella lägenheten på Österäng av ett tidningsbud. Hon berättade om våldtäkten för tidningsbudet, som sedan ringde polisen. Kvinnan ringde senare själv polisen, som hämtade henne och körde henne till sjukhuset. Kvinnan uppges inte ha några övriga yttre skador. Senare under söndagen hördes hon av polisen.

Än så länge finns det ingen gripen. Kvinnan har minnesluckor från lördagen, då hon var ute på någon av krogarna i Kristianstad. Det är ännu inte klart hur hon träffade männen, som hon inte känner till sedan tidigare. De uppges vara mellan 35 och 45 år.

Polisen kommer att fortsätta höra kvinnan om händelsen i dag.

Marcus Haraldsson

Kristianstad
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons