Annons

Lasse Stefanz Årets Dansband

Kristianstads stolthet Lasse Stefanz sitter säkert på dansbandstronen då de igår utsågs till "Årets Dansband" vid Guldklavengalan i Malung.
Kristianstad • Publicerad 14 juli 2008
Bild: Kristina Eriksson
Bild: Kristina ErikssonFoto: 

Därmed kammar de för andra året i rad hem dansbandsbranschens mest prestigefyllda pris som årligen delas ut under Svenska dansbandsveckan i Malung.

- Lasse Stefanz har en unik ställning som dansband och de har åstadkommit saker som inget dansband tidigare gjort, säger Diana Thylin, juryns ordförande och chefredaktör för tidningen "Får jag lov". Bandet vann även "Årets album" och segrade därför i de som anses vara de två tyngsta kategorierna. Dock kunde hela bandet inte närvara vid prisutdelningen på grund av turnén.

- Lasse Sigfridsson hoppade mer eller mindre av turnébussen i farten för att ta emot priset. Det här bandet har ju spelningar i princip varje kväll i hela juli och det är ganska talande för hur populära de är. De är utan tvekan störst just nu och därför klart värdiga vinnare, säger hon.

Jin Lavesson
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons