Man rånad och nedslagen – blödde ur örat

Kristianstad Artikeln publicerades

På måndagskvällen blev en person vittne till en misshandel vid ishallen i Kristianstad. Vittnet ringde till polisen, men när polispatrullen kom fram hade den misshandlade hoppat in i en bil och kört därifrån.

 

Mannen ska ha blivit nedslagen utanför ishallen någon gång vid 19–20-tiden på måndagskvällen. Det hela beskrivs som ett rån av det vittne som kontaktade polisen.

– Det var ett vittne som såg detta, men tyvärr lämnade han – målsäganden – platsen innan vi hann komma dit, säger John Sjöblom, inre befäl vid Kristianstadspolisen.

Den skadade mannen ska ha kört iväg i en bil, men av vad vittnet hann uppfatta blödde han ur örat efter att ha blivit misshandlad. Brottsoffret hade inte själv hört av sig till polisen under måndagskvällen.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.