Annons

Nätverk för utveckling

Kristianstad • Publicerad 12 december 2002

Åhusstrand ska i fortsättningen inte enbart vara ett konferenshotell, utan även ett kompetenshotell.

– Vi bildar ett nätverk tillsammans med konsulter och externa resurser för att kunna erbjuda en komplett utbildning och upplevelse för våra konferensgäster, säger en av ägarna, Mats Svensson.

Annons

Tillsammans med ett flertal av Skånes utbildningskonsulter har Åhusstrand tagit fram ett, som man säger, helt unikt utbildningsverktyg.

Via sin hemsida erbjuder Åhusstrand närmare 25 olika utbildningar och kompetenta konsulter på en så kallad aktörsbank.

– Där presenteras innehåll, föredragshållare och tidsåtgång, säger Hans Egelborg från Blentarp, en av de engagerade konsulterna.

– Men det är vi själva som gör upp om priset och omfattningen.

Åhusstrand har för närvarande 87 rum och totalt 154 bäddar. Genom att samla utbildningar, konsulter, aktiviteter, lärande underhållning och kompletta program för att utveckla olika företags och organisationers personal och verksamhet vill man inte bara öka antalet övernattningar, utan också vara ett aktuellt konferenshotell. Kanske till och med en föregångare inom branschen.

Karin Hallengren

Åhus
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons