GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Starta dagen med hotellfrukost

Publicerad 22 april 2021
Foto: Joel Andersson

Eat and Study gör det enklare för högskolans studenter att hitta matställen i Kristianstad med studentvänliga priser. Först ut erbjuds hotellfrukost till halva priset! Ambitionen är att skapa långvariga erbjudanden som inkluderar allt från restauranger till foodtrucks i Kristianstad med omnejd.

Årets studentstad är ett samarbete mellan Kristianstad Studentkår, högskolan och kommunen. För mer info: www.hkr.se/aretsstudentstad

Carina AdamsbergSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.