unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Tv-extra: Så blir helgen lite roligare

Vad kan vi göra för att våra läsare ska få en lite bättre jul och nyår? Det började vi fundera på. Resultatet blev en specialsatsning på intervjuer med flera lokala profiler.

Sportchefen Patric Nilsson har intervjuat både Jesper Larsson om turbulensen i IFK Kristianstad och KDFF:s trotjänare, lagkaptenen Alice Nilsson. Reportern Birgitta Mattisson har träffat kommissarie Tommy Börjesson som berättar om hur det gick till när Gubbligan sprängdes. Emilia Stålhammar har gjort ett inslag om mammaträning och vikten av att ta hand om kroppen – både innan och efter barnafödande. Vår friluftsintresserade reporter Clifford Johansen träffade matentusiasten och vloggaren Oscar Iversen som visar hur man kan använda årets julklapp – stormköket. Inslagen är gratis för alla prenumeranter.