GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Vi tipsar

Upplevelen - Paddla i sommar

Publicerad 23 juni 2022
Greg Francois.
Greg Francois.
Paddla i soluppgången.
Paddla i soluppgången.

Greg Francois är fransmannen som jobbade som mäklare hemma i Frankrike men efter en semester i Sverige för tio år sedan tog familjen och sitt pick och pack och flyttade till Sverige. Nu driver han North & Life där han hyr ut sup, kanoter och kajaker och ger guidade turer. Just nu är det populärt med temapaddling som exempelvis kan vara frukostpaddling i soluppgång. Då börjar man vid fyra - fem på morgonen, ger sig ut på vattnet och äter sedan frukost i soluppgången. Eller solnedgång för den som vill det. North & Life kan ta upp till sällskap på 50-60 stycken och erbjuder mat och fika på sina turer.

Vilken plats är vackrast att paddla på:

– Runt Lillö är väldigt fint och därifrån får man en fin stadsilhuetten i soluppgång. Annars är det väldigt populärt att paddla ner till Åhus, vid Kavrö och Pulken.

Vilka kommentarer får ni ofta höra från kunder när ni är ute på vattnet:

– Att det är väldigt avkopplande, att det passar barnfamiljer och att det är en fantastisk natur vi har här.

Instagram: @northlife.se

Carina AdamsbergSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.