Annons

Åsa-Nisse gör succé – 45 000 har köpt biljett

Nöje • Publicerad 5 juli 2022
"Alla tiders Åsa-Nisse" är populär. Arkivbild.
"Alla tiders Åsa-Nisse" är populär. Arkivbild.Foto: Bo Håkansson/Bilduppdraget/TT

45 000 personer har köpt biljetter till föreställningen "Alla tiders Åsa-Nisse" som spelas på Vallarna friluftsteater i Falkenberg. Nu släpps en extraföreställning som ges den 24 juli.

Skådespelaren och komikern Annika Andersson, som både har skrivit manus och står på scen, har beskrivit föreställningen som en blandning av buskis och handling med en twist.

Annons

"Publiken kommer inte bara för oss i Åsa-Nisse, utan för hela upplevelsen på Vallarna. Stämningen är fantastisk, med gammaldags popcorn-stånd, kvittrande fåglar, korvgubben med en låda på magen och Ätran i bakgrunden", säger Annika Andersson i ett pressmeddelande.

"Alla tiders Åsa-Nisse" spelas på Vallarna fram till 14 augusti för att sedan göra turné i hela landet under hösten 2022.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons