Annons

Bilserien "The crew" blir livespel

Spel • Publicerad 1 februari 2023
Turkosa vatten och vajande palmer och en hel del glänsande fordon är receptet för kommande "The crew motorsport". Pressbild.
Turkosa vatten och vajande palmer och en hel del glänsande fordon är receptet för kommande "The crew motorsport". Pressbild.Foto: Ubisoft

Bilspelserien "The crew" flyttar till Hawaii och blir ett uttalat livespel, eller game as a service som det också kallas. Det innebär att spelet kommer att uppdateras regelbundet.

Räkna med en stor öppen värld, hundratals körbara fordon och fortsatt fokus på flerspelarlägen online.

Annons

Den nya titeln kallas "Motorfest" och släpps till nya och gamla varianterna av Playstation och Xbox, liksom till pc och Amazon Luna någon gång under 2023.

Senaste spelet i serien, "The crew 2", släpptes 2018 och har enligt utgivaren Ubisoft fortfarande miljontals spelare varje månad. För utvecklingen står den interna studion Ivory Tower i franska Lyon.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons