unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

"Black Mirror"-regissör tar över "Star Wars"-serie

Diego Luna repriserar sin roll från "Rogue One"-filmen i den nya Star Wars-filmen "Cassian Andor". Arkivbild.
Diego Luna repriserar sin roll från "Rogue One"-filmen i den nya Star Wars-filmen "Cassian Andor". Arkivbild.
Foto: AP/TT

"Black Mirror"-regissören Toby Haynes tar över regissörsrollen för den nya Star Wars-serien "Cassian Andor" från Tony Gilroy, skriver Deadline. Enligt sajten var Gilroy, som bor i New York, tvungen att snabbt bestämma sig för huruvida han ville ta sig till London, där serien ska spelas in, och hoppade av på grund av rådande coronaläge.

"Cassian Andor" beskrivs som en spionhistoria som spinner vidare kring "Rogue One"-figuren Cassian Andors bakgrund i rebellrörelsen.

Sedan tidigare är svenske Stellan Skarsgård klar för satsningen tillsammans med huvudrollsinnehavaren Diego Luna, som repriserar sin roll från "Rogue One"-filmen. Detsamma gör Alan Tudyk, som den deppige roboten K-2SO.

Även den amerikanska skådespelaren Adria Arjona har en roll i serien, som väntas ha premiär på Disney Plus under 2021.