Annons

Britney Spears exman åtalas för stalkning

Britney Spears exman, Jason Alexander, har åtalats för stalkning efter att ha brutit sig in i sångerskans hus.
Nöje • Publicerad 14 juni 2022
Britney Spears gifte sig med sin barndomsvän Jason Alexander 2004, ett äktenskap som varade i 55 timmar innan det upphävdes. Arkivbild.
Britney Spears gifte sig med sin barndomsvän Jason Alexander 2004, ett äktenskap som varade i 55 timmar innan det upphävdes. Arkivbild.Foto: Jonas Ekströmer / TT

Bara timmar före Britney Spears bröllop med Sam Asghari bröt hennes ex-man Jason Alexander sig in i hennes hus och direktsände intrånget i sociala medier.

Han stoppades av säkerhetspersonal och kunde senare gripas. Nu åtalas han för stalkning, eller olaga förföljelse som det också heter, skriver BBC.

Annons

Jason Alexander, som är en gammal barndomsvän, gifte sig med Britney Spears 2004, ett äktenskap som varade i 55 timmar innan det upphävdes.

Han har erkänt sig skyldig till åtalet, samt för intrång, misshandel och skadegörelse. Borgen är satt till motsvarande drygt en miljon kronor och en domare har även utfärdat ett besöksförbud.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons