Annons

Chris Harrison får inte leda "Bachelorette"

Tv • Publicerad 13 mars 2021
Chris Harrison nobbas som programledare i nästa säsong av "Bachelorette". Arkivbild.
Chris Harrison nobbas som programledare i nästa säsong av "Bachelorette". Arkivbild.Foto: Richard Shotwell/AP/TT

Nästa säsong av amerikanska "Bachelorette" kommer inte att ledas av programledarveteranen Chris Harrison, utan av två före detta deltagare, Tayshia Adams och Kaitlyn Bristowe, rapporterar TMZ.

Harrison har lett alla 25 säsonger av "Bachelor" och 16 säsonger av "Bachelorette", men hamnat mitt i en rasismskandal under den pågående säsongen av "Bachelor". Detta sedan han försvarat deltagaren Rachel Kirkconnell, som anklagas för rasism.

Annons

Chris Harrison har hoppat av det sista avsnittet av den pågående säsongen, en pratshow där tittarna får veta om årets ungkarl fortfarande är tillsammans med sitt hjärtas utvalda.

Enligt tv-kanalen ABC vill man gå vidare och förnya programmet genom att vara mer inkluderande inför kommande säsong. Chris Harrison själv har sagt i intervjuer att han planerar för en återkomst som programledare i framtiden.

– Jag gjorde ett misstag. Jag är inte en perfekt människa och jag erkänner det, har han sagt.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons