Annons

Cruises och Musks filmsamarbete – i rymden

Nöje • Publicerad 5 maj 2020
Tom Cruise jobbar på en film som, om allt går vägen, ska spelas in i yttre rymden, enligt tidningen Deadline. Arkivbild.
Tom Cruise jobbar på en film som, om allt går vägen, ska spelas in i yttre rymden, enligt tidningen Deadline. Arkivbild.Foto: Lee Jin-Man/AP/TT
Tom Cruise är känd för att göra sina egna stunttrick och i den kommande uppföljaren till Top Gun är många av scenerna inspelade i riktiga stridsflygplan – men med professionella piloter. Pressbild.
Tom Cruise är känd för att göra sina egna stunttrick och i den kommande uppföljaren till Top Gun är många av scenerna inspelade i riktiga stridsflygplan – men med professionella piloter. Pressbild.Foto: Paramount/AP

Skådespelaren Tom Cruise jobbar tillsammans med kändisentrepenören Elon Musks rymdfartsföretag Space X och Nasa med ett filmprojekt som kan bli den första spelfilmen att filmas i ute i rymden, det rapporterar Deadline.

Projektet, som ska bli ett actionäventyr, är fortfarande i ett tidigt stadium och ännu är ingen studio inblandad, skriver tidningen.

Tom Cruise är känd för att i så stor grad som möjligt göra sina egna stunttrick, och Deadlines skribent konstaterar att om projektet lyckas kommer skådepelaren ha en säker plats i "Hollywoods rekordböcker".

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons