Annons

Då får "Heder 2" premiär

Tv • Publicerad 2 mars 2021
Alexandra Rapaport, Julia Dufvenius, Eva Röse och Anja Lundqvist i samband med inspelningen av andra säsongen av tv-serien "Heder". Arkivbild.
Alexandra Rapaport, Julia Dufvenius, Eva Röse och Anja Lundqvist i samband med inspelningen av andra säsongen av tv-serien "Heder". Arkivbild.Foto: Jonas Ekströmer/TT

Tv-serien "Heder" är tillbaka med en ny säsong. Den 25 april börjar serien av och med Alexandra Rapaport, Eva Röse, Anja Lundqvist och Julia Dufvenius att sändas på Viaplay.

Precis som i första säsongen av serien blir det hett om öronen för medarbetarna på Heder, en advokatbyrå som står på utsatta kvinnors sida i en bransch där brottsoffer av kvinnligt kön ofta hamnar i skymundan. Den här gången kretsar handlingen kring en serievåldtäktsman som tycks välja sina offer bland advokatbyråns klienter.

De fyra huvudrollsinnehavarna står även denna gång som exekutiva producenter för serien.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons