Annons

David Dencik i ny säsong av "Kärlek och anarki"

Tv • Publicerad 4 maj 2022
David Dencik spelar i den andra säsongen av tv-serien "Kärlek och anarki" som har premiär på Netflix i juni.
David Dencik spelar i den andra säsongen av tv-serien "Kärlek och anarki" som har premiär på Netflix i juni.Foto: Claudio Bresciani/TT

David Dencik är ett av nytillskotten när den andra säsongen av tv-serien "Kärlek och anarki" har premiär på Netflix i sommar, enligt ett pressmeddelande.

Även den danska skådespelaren Marina Bouras har en roll i den kommande säsongen.

Annons

"Kärlek och anarki" kretsar kring den gifta tvåbarnsmamman Sofie, spelad av Ida Engvoll, som i den första säsongen träffade den yngre it-teknikern Max, som spelas av Björn Mosten, när hon började jobba på ett bokförlag.

I den nya säsongen är Sofie istället nyskild och försöker skapa sig e tt nytt liv som ska inkludera Max, när oförutsägbara händelser gör att hon plötsligt befinner sig mitt i en livskris.

I övriga roller i serien syns bland andra Gizem Erdogan, Reine Brynolfsson och Björn Kjellman och för regi står Lisa Langseth och Emma Bucht.

"Kärlek och anarki" har premiär på Netlix den 16 juni.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons