Annons

Diana Ross rappar i nya Minioner-filmen

Diana Ross, 78, har slagit sig ihop med det psykedeliska rockbandet Tame Impala för en duett i den kommande Minion-filmen.
Musik • Publicerad 10 maj 2022
Diana Ross sjunger filmduett med rockbandet Tame Impala. Arkivbild.
Diana Ross sjunger filmduett med rockbandet Tame Impala. Arkivbild.Foto: Matt Sayles/AP
Steve Carell ger röst åt Gru i "Minioner: Berättelsen om Gru" som har premiär i juli. Pressbild.
Steve Carell ger röst åt Gru i "Minioner: Berättelsen om Gru" som har premiär i juli. Pressbild.Foto: Universal Pictures/AP

Låten "Turn up the sunshine" beskrivs som en avslappnad feel good-sommarsång och Ross lär till och rappa i verserna tillsammans med Perth-rockarna, rapporterar BBC.

"Minioner: Berättelsen om Gru" har biopremiär i juli och följer tolvårige Grus drömmar om att få komma med i skurkgänget Vicious 6. Efter benägen "hjälp" av de tre minionerna Kevin, Stuart, Bob går planerna i stöpet och i stället gör han sig ovän med sina idoler, vilket sätter igång filmens huvudkonflikt.

Annons

Den första filmen om de gula små varelserna kom redan 2015 och var en spin-off till "Dumma mej". I uppföljaren har Steve Carell lånat ut rösten till Gru och i övriga roller hörs bland andra svenske Dolph Lundgren, Bond-skådespelaren Michelle Yeoh, Julie Andrews, Jean-Claude Van Damme och Russel Brand.

Diana Ross kommer också att göra ett framträdande på Glastonbury-festivalen i Storbritannien i sommar. Söndagen 26 juni ska Ross spela på festivalens "legends slot" där hon föregåtts av artister som Dolly Parton, Kylie Minogue, Kenny Rogers, Paul Simon och Lionel Richie.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons