Annons

Disneyoptimism inför "Mulan" i sommar

Film • Publicerad 12 maj 2020
Yifei Liu spelar huvudrollen i storfilmen "Mulan" som eventuellt fortfarande är aktuell för en sommarpremiär. Pressbild.
Yifei Liu spelar huvudrollen i storfilmen "Mulan" som eventuellt fortfarande är aktuell för en sommarpremiär. Pressbild.Foto: Disney via AP

Med majoriteten av världens biografer stängda skjuts storfilmerna upp på löpande band. Men nu börjar det kanske se lite ljusare ut och Disney-chefen Bob Chapek säger i en intervju med CNBC, som Deadline rapporterar om, att han ser optimistiskt på en "Mulan"-premiär den 24 juli och att konsumenterna förmodas återvända till biograferna stegvis om och när de öppnar igen.

I samma intervju sa han också att inget "The Mandalorian"-fan behöver oroa sig, säsong två av "Star wars"-serien är nästan färdiggjord och kommer att släppas på Disney plus som planerat i oktober.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons