Annons

Dotter och The Mamas till "Lotta på Liseberg"

Tv • Publicerad 8 juni 2020
Lotta Engberg drar snart i gång "Lotta på Liseberg". Arkivbild.
Lotta Engberg drar snart i gång "Lotta på Liseberg". Arkivbild.Foto: Johan Nilsson / TT

Under åtta måndagskvällar i sommar ska Lotta Engberg bjuda in till tv-underhållning i "Lotta på Liseberg". Programmet gästas som vanligt av populära stjärnor, men i år får de uppträda utan publik på plats.

"Den här speciella sommaren kommer vi göra allt här på Liseberg för att alla ni där hemma ska känna er speciella. Mängder med gästartister dyker upp och bjuder på musik, sång och humor med start den 22 juni och hela sommaren framåt. Tillsammans ska vi sätta färg på Liseberg", säger Lotta Engberg i ett pressmeddelande.

I premiärprogrammet ska Victor Crone, Loa Falkman, Molly Hammar, Lise & Gertrud och Charlotte Perrelli vara med. Längre fram i sommar dyker exempelvis Dolly Style, The Mamas, Dotter, Nanne Grönvall, Måns Zelmerlöw och Robin Bengtsson upp.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons