Annons

Draken och Sjöbjörnen ute ur "Masked singer"

Sjöbjörnen och Draken har prisats för sina sångröster av juryn. Vissa av jurymedlemmarna hade dock redan listat ut att det var Anders Bagge och Johanna Nordström som dolde sig bakom maskerna.
Tv • Publicerad 14 maj 2021
Sjöbjörnen har tagit sin sista ton i "Masked singer". Pressbild.
Sjöbjörnen har tagit sin sista ton i "Masked singer". Pressbild.Foto: Emma Larusdottir/TV4

Semifinalen i "Masked singer" i TV4 innebar att två kändisar skulle avslöjas i programmet. Medan Godisautomaten röstades direkt till final fick Draken minst antal röster och var därmed tvungen ta av sig masken. Tre av fyra jurymedlemmar trodde att komikern Johanna Nordström dolde sig bakom den starka rösten.

– Jag har hört Johanna sjunga en eller max två gånger och då höll jag på att smälla av. Jag trodde inte att man kunde sjunga så fint och inte skryta jättemycket om det, sade Nour El-Refai.

"Börja sjunga"

Annons

Mycket riktigt var det Johanna Nordström som gäckat juryn under säsongen. Komikern erkänner att hon varit nervös för att uppträda utan mask.

– Första programmen höll jag på att svimma varje gång. Jag sjunger inte inför folk, det är det absolut värsta jag kan tänka mig att göra, säger Johanna Nordström i programmet.

– Du måste börja sjunga, uppmanade Pernilla Wahlgren henne.

Gissade Bagge

Sjöbjörnen och Voodoodockan möttes i en sista duell och hälften av jurymedlemmarna gissade rätt på Anders Bagge, som fick framträda som Sjöbjörnen för sista gången.

– Jag har fått frågan om att sjunga offentligt många gånger och en gång tackade jag nej till Celine Dion. Hon frågade tre gånger om jag vill uppträda med henne och jag vågade inte. Men nu har jag börjat skriva låtar till mig själv, säger han.

Hittills har Sven Melander, Christina Schollin, Lotta Schelin, Victoria Silvstedt, Nassim Al Fakir, Robert Wells och Kikki Danielsson fått lämna tävlingen. Nästa vecka är det final och dags för juryn och tv-tittarna att avslöja vilka det är som döljer sig bakom Enhörningen, Godisautomaten och Voodoodockan.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons