Annons

Elon Musk och Grimes nekas bebisnamn

Nöje • Publicerad 6 maj 2020
Grimes och Elon Musk syntes för första gången tillsammans på Metropolitan Museums kostymgala 2018. Arkivbild.
Grimes och Elon Musk syntes för första gången tillsammans på Metropolitan Museums kostymgala 2018. Arkivbild.Foto: Charles Sykes/AP/TT

Artisten Grimes och Space X- och Teslaentreprenören Elon Musk har valt ett kreativt namn till sin nyfödda son, "X Æ A-12". Men enligt TMZ kommer namnet inte att kunna registreras på födelsecertifikatet i Kalifornien, då siffror och symboler inte är tillåtna i människonamn.

Ett förnamn får bara innehålla de 26 bokstäver som ingår i det engelskspråkiga alfabetet. Grimes har förklarat för sina följare att namnet är inspirerat av flygplansmodellen A-12, ett plan som användes av amerikanska underrättelsetjänsten CIA under det kalla kriget.

Grimes och Elon Musk har varit ett par sedan maj 2018 och avslöjade i januari att de väntade sitt första gemensamma barn. Elon Musk har fem barn sedan tidigare tillsammans med sin före detta fru.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons