Annons

Fans sågar Lizzo och Jack Black i Star Wars

Fans av tv-serien "The mandalorian" är missnöjda med valet av två gästskådespelare: Lizzo och Jack Black. "Star wars är inte för oss nördar längre", skriver ett före detta fan på Twitter.
Tv • Publicerad 10 april 2023
Baby Yoda är en av figurerna i Disneys serie "The mandalorian", serien som nu kritiseras av "Star wars"-fans. Pressbild.
Baby Yoda är en av figurerna i Disneys serie "The mandalorian", serien som nu kritiseras av "Star wars"-fans. Pressbild.Foto: Lucasfilm/Disney

TMZ rapporterar att det just nu pågår en diskussion i sociala medier där "The mandalorian" döms ut som spiken i kistan för "Star wars"-universumet.

Serien, som sänds på Disney+, är inne på sin tredje säsong och i det senaste avsnittet spelar sångerskan Lizzo och skådespelaren Jack Black ett excentriskt par med överklassfasoner.

Annons

Kommentarerna flödar nu in på Twitter och i andra sociala medier om hur malplacerade de två kändisarna framstår i serien.

"Minns ni när Disney brukade vara ett tecken på kvalitet? Nu är det bara billiga specialeffekter", skriver en användare.

Skådespelaren Billy Dee Williams, som spelade Lando Calrissian i originalfilmerna, försvarar serien i en intervju med TMZ.

– Vi måste locka de yngre tittarna. Det här handlar om business, säger han.

"The mandalorian" hade premiär på Disneys strömningstjänst 2019 och uppmärksammades bland annat för den virala sensationen Baby Yoda. Musiken i serien har komponerats av den Oscarsbelönade svenske låtskrivaren och kompositören Ludwig Göransson.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons