Annons

Försenad Madonna stäms – igen

Nöje • Publicerad 1 juni 2024
Madonna. Arkivbild.
Madonna. Arkivbild.Foto: Silvia Izquierdo/AP/TT

Om man går på en Madonnakonsert kan man möjligen räkna med både förseningar och ekivoka inslag – men det anser inte ett av världsstjärnans fans. Den manlige konsertbesökaren har lämnat in en stämningsansökan gentemot henne och arrangören Live Nation till en domstol i Los Angeles, skriver The Guardian.

Dels stäms Madonna för att ha varit 1,5 timmar försenad till en konsert i Los Angeles i mars, för att ha uppmanat publiken att ta av sig kläderna när det blev för varmt i arenan, men också för att ha exponerat besökarna för "pornografi utan förvarning".

Annons

"Han tvingades att titta på barbröstade kvinnor som simulerade sex på scenen", skriver mannens företrädare i stämningsansökan.

Det är inte första gången Madonna blir stämd för att starta konserter för sent. Åskådare drog henne bland annat inför rätta för en spelning i New York i fjol. Utfallet i den processen är inte klart.

Även Madonnas turnéer 2016 och 2019 drog på sig liknande klagomål.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons