Annons

Gefle Metal Festival ställer in

Nöje • Publicerad 4 maj 2020
Det blir varken "djävulshorn" eller headbanging på Gefle Metal Festival i år. Festivalen ställer in årets evenemang. Arkivbild.
Det blir varken "djävulshorn" eller headbanging på Gefle Metal Festival i år. Festivalen ställer in årets evenemang. Arkivbild.Foto: Leo Correa/AP/TT

"Det här är det tråkigaste besked vi någonsin kommit med", skriver Gefle Metal Festival. De hoppades in i det sista att kunna hålla en festival i juli, men meddelar nu att de ställer in. Festivalen flyttas till 2021, och ska då hållas 15–17 juli.

41 av årets band har bekräftat att de kommer nästa år istället. Inom kort räknar arrangörerna med att fylla på med ännu fler namn.

Köpta biljetter gäller för 2021. Festivalen tackar också dem som har köpt festivalbiljett med ett presentkort på 666 kronor, som gäller år 2021 och 2022.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons